18-04-2015 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

18-04-2015 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2015

Show Report
Show: Schiedam
Date: 18/04/2015
Class: Pre-Beginners
Judge: Monique van Urk


De eerste buitenwedstrijd van 2015. Altijd weer spannend' want wat zal het weer doen.........? Vandaag was het een dag met een gouden randje. Een heerlijk zonnetje zorgde ervoor dat we heerlijk buiten konden zitten genieten van alle mooie rondjes en socializen in de zon, wat wil je nog meer........
Pré-beginners was 's middags. Vijf honden kwamen met hun handlers in de ring. Twee van hen deden een trainingsronde, waardoor er uiteindelijk 3 deelnemers voor de prijzen meeliepen. Monique Deugd was onze steward . Bedankt Monique, je hebt de deelnemers op een vriendelijke en duidelijke manier rond de ring geholpen.
We zijn begonnen met de stay's. Dat was wel gelijk een "dingetje".........
Quincy van Nele begreep niet helemaal dat hij moest blijven zitten terwijl Nele weg liep. Ze moest het dus nog een keer zeggen. Daarna bleef hij keurig wachten. Bij terug komst was Nele zo blij dat ze Quincy gelijk een aai over zijn bol gaf. Dat was een kostbaar punt. Ook van Floor bedacht één van haar twee honden dat liggen comfortabeler is dan zitten.

1e plaats:
Sandra Tournaye met Canen Little Miss Giggles (Border Collie)
Het was een keurig rondje. Giggles deed erg haar best voor je. Zowel het los als het aangelijnd volgen was keurig. En ook het komen op bevel was keurig. Verdiend gewonnen. Jullie hadden echt je dag want ook beginners is door jullie in de wacht gesleept. Gefeliciteerd !

2e plaats
Floor Breedveld-Keuning met Kia (Border Collie)
Kia heeft super stay's gedaan. Bij het volgen was ze af en toe wat wijd. Komen op bevel was netjes. Gefeliciteerd met je tweede plaats.

3e plaats:
Nele Weber met Quincy vom Haus Valkenplatz (Duitse Herder)
Jammer van je stay's Nele. Quincy had een foutje en jij had een foutje..........
Maar jullie komen er wel ! Wat een prachtige ronde lieten jullie zien. Vol aandacht, mooie positie. Wat kan ik nog meer zeggen: Echt super. De volgende keer is de rode kaart vast voor jullie !
Terug naar de inhoud