15-1-2022 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

15-1-2022 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen

Show Report
Show: Kerkwijk
Date: 15/1/2022
Class: Pre-Beginners, Novice
Judge: Monique van Urk
Pre-Beginners:
Judge: Monique van Urk
Steward: Trudy Groenenboom

1. Helma Commandeur & Djaz (Mechelse Herder) 3 1/2 punt Mooie ronde . Echt verdiende eerste plaats. Sommige stukjes liep Diaz echt te dansen. Gefeliciteerd met jullie overwinning en veel succes in de toekomst.
2. Tina van Rooijen & Youhna (Labrador) 4 1/2 punt Tina en Youhna heb ik de laatste keer gekeurd in Schiedam. Jullie zijn duidelijk vooruit gegaan, ondanks dat jullie ten gevolge van een val en breuk niet veel hebben kunnen trainen. Knap hoor. Gefeliciteerd

Novice:
Judge: Monique van Urk
Steward: Trudy Groenenboom

1. Isabella van Damme & A Breeze for Bliss Dark Dynamite (Border Collie) 2 1/4 punt.  Isabella en Bootz liepen vandaag in a league of their own. Bootz liep vloeiend door de ring. Hij zweefde. Jullie hadden er de vaart in en hij was bijna de hele weg stil . Ik heb hard moeten zoeken om ergens punten vanaf te kunnen trekken. Heb echt genoten van jullie ronde. Gefeliciteerd met je eerste plaats , zeer verdiend.
2. Nathalie Ridderhof - van Horik & Jaimy de pré du Baron (Beauceron) 4 1/4punt Je was verbaasd maar het was echt een goed rondje van jullie . Jaimy had er zin in en deed heel erg zijn best. Je vroeg nog feedback aan het einde waar je weer mee aan de slag gaat. Succes daarmee. Zo leuk om te zien hoe hij telkens beter wordt. Gefeliciteerd met je 2e plaats .
3. Sonja van der Kammen & Pax van ‘t Haagse Bloed “Jack” (Mechelse Herder) 4 1/2 punt.  Voor jou was het spannend om voor het echie te lopen, maar het ging super goed. Leuk voor je. Gefeliciteerd met je 3e plaats.
4. Brigitta van Oevelen & Treaure Trove’s Dex it had to be (Harlekijn Dwerg Poedel) 7 1/2 punt Dex is zo my favourite. Geweldig om een kleine poedel zo te zien lopen door de ring. Hij heeft volop aandacht voor je. Helaas was hij ook wat rommelig af en toe.
5. Esther Brouwer & Lightning Bolt of the Old Oak (Mechelse Herder)  8 1/2 punt Bolt hing de clown uit tijdens zijn rondje . Het begon al bij de start waar hij telkens tussen je benen wilde gaan zitten en daarna rondjes om je heen liep. Bij de eerste 10 stappen ging hij er gewoon mee door. Sorry Esther maar ik moest er zo om lachen. Wat een man.

Dankjewel Trudy voor het stewarden en Esther en vriendin ( Sorry ben je naam vergeten maar denk dat het Tina was ) voor het schrijven van de uitslagen en de kaarten.
Terug naar de inhoud