25-6-2022 Ivonne van der Meer - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

25-6-2022 Ivonne van der Meer

Wedstrijden > Verslagen > 2022

Show Report
Show: Schiedam
Date: 25/6/2022
Class: Pre-Beginners
Judge: Ivonne van der Meer
Op 25 juni 2022 mocht ik Pre-Beginners keuren. Bijgestaan werd ik door Marian de Jong. Dank je wel voor stewarden. Je zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak was in de ring en kon laten zien wat ze waard waren. Er waren 7 mensen ingeschreven en 5 deelnemers hebben het rondje uitgelopen.
Wat een leuke klas is het om te keuren op dit moment! Iedereen doet zijn best om het beste uit zijn hond te halen. Of het nu een trainingsrondje was of voor de wedstrijd om te winnen. Ik heb in ieder geval van jullie genoten.
   
 1. Petra van der Pols & True To The Bone Born To Bounce      (Australian Shepherd) 5 ¼ punt.
  Een verdiende 1e plaats. Heelwork was prachtig. Een mooie positie en vol aandacht. Vandaag had Ilvy nog wat moeite met het voorzitten bij de recall, maar ik weet dat je daar hard aan werkt. Gefeliciteerd Petra!
 1. Angela Korver & Jessie (Staffordshire Bulterriër) 8 ½ punten na een run off met nummer 3.      
  Jessy deed zo haar best op jullie eerste wedstrijd. Een sprongetje van enthousiasme kostte wat punten, maar wat een plezier. Het zal niet lang duren voor jullie winnen! Gefeliciteerd met jullie 2e plaats.
   
 1. Yvon Provoost & Casa Hoya’s Dream Big or go Home (Portuguese      waterhond) 8 ½ punten.
  In deze klas de enige hond die GEEN aftrekpunten had voor de recall! Heelwork      vindt Phil soms nog wat moeilijk, maar ik zie dat het iedere keer beter      gaat. Gefeliciteerd met jullie mooie 3e plaats!
   
 1. Marian van Dalen & Flozy Filzke (Schapendoes) 11 punten.
  Wat een leuke hond om te zien werken. Denk vooral aan een losse lijn Marian. Dat scheelt al veel aftrekpunten. Het ligt ook altijd aan de baas 😊 Gefeliciteerd met jullie 4e plaats.
   
 1. Tina van Rooijen & Youhna (Labrador Retriever) 13 ¼ punten. Het weer was duidelijk te warm voor Youhna vandaag. Maar jullie hebben een positieve wedstrijd gelopen en hierdoor was het een leuke ervaring. Gefeliciteerd met jullie mooie 5e plaats.
 
Tot een volgende wedstrijd. Groetjes, Ivonne.
Terug naar de inhoud