4-6-2022 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

4-6-2022 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2022

Show Report
Show: Kerkwijk
Date: 4/6/2022
Class: A
Judge: Monique van Urk
Showreport Class "A"
4-6-2022
Steward: Guus Scholten
Schrijver : Jutta van Damme
Dankjewel Guus voor het professioneel rond sturen van de handlers en hun honden. En Jutta voor de goede organisatie aan de tafel, het zorg dragen dat iedereen op tijd bij de ring is en het optellen en schrijven van de punten.

1. Marian de Jong & Extra hot Chai (Border Collie)
Toen jullie gingen starten kreeg ik even de zenuwen. Chai zag honden rennen en moest dit eerst even goed in zich opnemen. Maar onder jouw goede begeleiding was ze vanaf de eerste stap goed bij. Wat zijn jullie gegroeid de afgelopen periode. Wat kleine dingetjes maar niks wat jullie niet samen kunnen oplossen. Dat dingetje met Scent…….. 🤣
Lost 6

2. Lisette van de Wetering & Groovy garnet of eager Spirit (Golden Retriever)
Mooie ronde Lisette.  Helaas wist je niet dat je door bewegingen met je handen tijdens de retrieve veel extra commando's gaf. Dat gaat je niet nog eens overkomen. Gevalletje van wat als………
Die rode kaart zit er aan te komen.
Lost 12 1/4

3. Noëlla Sermant & O’Dazzle van ‘t Hof van Mira (Border Collie)
Wat gingen jullie goed van start. Zag zoveel verbetering. Maar toen , bijna aan het einde van het heelwork, bedacht Dazzle opeens dat het genoeg was. Je deed er goed aan om het tot 3x toe een extra commando te geven, maar het was wel jammer want dat was kostbaar. Nogmaals Noella , ik zei het op de wedstrijd ook al, wat gingen jullie goed !!!!
Lost 23

4. Els de Waal & Xouma Romani (Briard)
Wat leuk Els dat je er weer was . Jullie heelwork was om van te smullen. Echt zo mooi om te zien. Een paar kleine dingetjes die jullie vast kunnen oplossen. Helaas was voor jullie de Retrieve kostbaar . Dat was heel jammer. En de scent moet je maar snel vergeten. De verkeerde pakken overkomt ons allemaal een keer. Volgende keer beter !
Lost 34 3/4
Terug naar de inhoud