Nieuws - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

Nieuws

Trainingsdagen met Di Martin. Susan Jaffa, Angela Watson & John Higgins

 
Zoals reeds eerder aangegeven, worden er dit jaar, in overleg met het bestuur en de wedstrijdcommissies, een groot aantal trainingsdagen georganiseerd.

 
Di Martin is de eerste. De trainingsdagen met Di Martin op 22 en 24 februari. Di is in Groot-Brittannië een zeer gewaardeerde trainer. Ze heeft zich met verschillende honden voor Crufts gekwalificeerd en heeft Crufts ook gewonnen. We vinden het dan ook geweldig dat we jullie de trainingsdagen kunnen aanbieden. Inschrijven kan vanaf 8 januari 2019
 
De inschrijfformulieren voor deze trainingsdagen en meer informatie kunnen jullie vinden in de agenda op de website van The Dutch Obedience Society: www.obedience.nl
 

Verder hebben we de volgende trainingsdagen voor jullie kunnen organiseren:
14 en 16 Juni 2019 Susan Jaffa
15 september 2019 John Higgins
 

Bij de inschrijvingen wordt de volgorde van binnenkomst gehanteerd.  De inschrijving is echter pas van kracht wanneer ook het inschrijfgeld voor deze trainingsdagen overgemaakt is op. Graag bij het overmaken het volgende kenmerk vermelden; ‘trainingsdag, datumtrainingsdag en je eigen naam’. Anders is het voor onze penningmeester een uitdaging om uit te zoeken wie waarom een bedrag overmaakt.
 
OBEDIENCE CHAMPION DANESWAY DUET
 
Door een derde overwinning in de Championship Class “C”, ook wel Ticket class genoemd,  is het Guus Scholten gelukt om Danesway Duet, roepnaam Gucci, Obedience Champion te maken.
 
Na overwinningen in Halstead en North West Kent is het in Ditton op 19 augustus  voor de derde keer gelukt.  Een geweldige prestatie. Gefeliciteerd Guus.
 
Vanaf nu staat er dus OB CH voor de naam van Gucci: OB CH Danesway Duet
Guus is ons derde lid die een hond Obedience Champion weet te maken.
 
Eerder was dit Ria McGovern-van Campen met OB CH BECKIM SURPRISE SURPRISE en Dominique Günther & OB CH DE RISAN EXTRA HOT gelukt.
 
Alle drie zijn ze in 2019 op Crufts te bewonderen.

(Foto Brian McGovern)
Terug naar de inhoud