27-8-2022 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

27-8-2022 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2022
Show Report
Show: Standdaarbuiten
Date: 27/8/2022
Class: Beginners & Class B
Judge: Monique van Urk

Vandaag in Standdaarbuiten 2 klassen gekeurd. beginners en B .
Het was leuk om te doen.

Beginners
Steward: Bernou ter Voorde

Allereerst heel hartelijk bedankt voor het stewarden van de deelnemers Bernou. Je stelde de mensen op hun gemak en dat is voor iedereen zo fijn.
Ook Paul wil ik bedanken voor het schrijven. Altijd super als alles goed georganiseerd is. De handlers en hun honden klaar staan en de punten nog even worden nageteld ! Thnxxxx

Wat zat het puntenaantal vandaag dicht bij elkaar. Het was een ware strijd. Dat maakt zo een klas zo leuk om te keuren. En jullie supporters stonden allemaal om de ring. Echt geweldig vind ik dat.

1. Cor van den Hooven & Qualified for Gold of Silent Storm (Border Colllie)
Gefeliciteerd met de eerste plaats. Het rondje zag er zo makkelijk uit. Jullie waren echt een team. Ik denk dat jullie klaar zijn om andere klassen te gaan winnen.
2. Petra van der Pols & True To The Bone Born To Bounce (Australian Shepherd)
Wat heb je toch een leuke hond Petra ! Op een kwart puntje na hadden jullie de eerste plaats. Dat zegt mij genoeg. Ook jullie kunnen makkelijk winnen. Gefeliciteerd Petra !
3. Marian van Dalen & Flozy Filzke (Schapendoes)
Wat zijn jullie gegroeid Marian. En zo goed dat je, voordat je de ring binnen komt en zegt :" ik ga je negeren" heel goed, want het gaat om de concentratie tussen jou en Flozy . En dat heeft zeker geholpen. Wat liepen jullie een mooie ronde. Gefeliciteerd. Jullie hebben al zoveel bereikt. ,

Class "B ":  
Steward: Nathalie van Horik
Wat heb ik je aangedaan Nathalie . Ik dacht een makkelijk rondje te hebben maar helaas dat bleek niet zo te zijn. Maar ik wil je toch een heel groot compliment geven, want je hebt het super gedaan. Knap werk.

1. Marian de Jong & Extra hot Chai (Border Collie)
Super gelopen en verdiend gewonnen. Jullie waren een team en daardoor loopt alles zoals je wilt. Fijn hoor. En zelfs met de rommelige scent ( 3 doekjes gepakt en niet stil houden van je lijf ) hebben jullie nog gewonnen.  Gefeliciteerd !
2. Bernou ter Voorde & Firetouch She'zz Dishy Djiny (Working Sheepdog)
Wat is Djiny toch een heerlijk hondje . En wat zijn jullie samen gegroeid. Zo mooi om te zien. Hier en daar wat kleine dingetjes maar ik voorzie die rode kaart al snel voor je ! Gefeliciteerd met je plaatsing.
3. Marja van Eck & Robrensis Hamony (Shetland Sheepdog)
Moni is een poosje uit de running geweest en dit was na lange tijd weer een wedstrijd voor haar. Extra moeilijk omdat ik in de ring stond en Moni mij altijd gedag wil zeggen ( liefst 100x )
Maar ondanks dat deed ze het echt heel goed. Zo jammer van de scent. Maar niet getreurd, dat komt wel goed. Gefeliciteerd met je derde plaats .

Dan wil ik Claudia en haar team van harte bedanken voor de heerlijke lunch. De zalige koffie en het lekkere ijs . Jammer dat we tot volgend jaar moeten wachten voordat we weer bij jullie terug zijn.
Terug naar de inhoud