28-8-2021 Ivonne van der Meer - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

28-8-2021 Ivonne van der Meer

Wedstrijden > Verslagen > 2021
Show Report
Show: Schiedam
Date: 28-8-2021
Class: Beginners
Judge: Ivonne van der Meer
Zaterdag 28 augustus 2021 Schiedam. Klasse: Beginners
 
Keuren: Ivonne van der Meer
 
Steward: Sandra Pierson
 
Tablescribe: Jutta van Damme

 
Ik mocht vandaag Beginners keuren. Mijn steward was Sandra Pierson. Zij heeft de deelnemers op hun gemak gesteld, ze uitleg gegeven en ze begeleid in de wedstrijd, zodat iedereen zijn beste kon laten zien. Jutta: bedankt voor het schrijven. Je zorgt er altijd voor dat de cijfers kloppen en dat de deelnemers op tijd komen. Het hele team is nodig om de basis te leggen voor een goede wedstrijd.  Zonder deelnemers geen wedstrijd. Er waren 10 deelnemende honden. Het was dan ook een echte competitie. Heel leuk om zoveel nieuwe en “oude” handlers en honden te zien. Alle honden waren zeer gemotiveerd. Net als de handlers. Wat ervoor zorgde dat het een fijne wedstrijd en dag werd.
 

1e plaats:
 
Diane Sparks met Pounce (Golden Retriever). Totaal 2,25.
 
Een super team! Een jonge hond met nog weinig ring ervaring, maar met een enorme wil om te werken met Diane. Heel on lead was nog wat onzeker van Diane, maar in Heel Free liep ze met meer overtuiging en dat was te zien. Niet voor niets heeft hij vandaag Beginners en Novice gewonnen.  Gefeliciteerd met je 1e plaats!!
 

2e plaats:
 
Tessa van Heumen met Youp (Kruising). Totaal 10,75.
 
Een fantastisch resultaat voor een eerste wedstrijd. Wat een motivatie! Apporteren is nog niet helemaal onder controle. Maar dat komt vast goed. Ga vooral door met wat je aan het doen bent.
 

3e plaats:
 
Tina van Rooijen met Youhna (Labrador Retriever). Totaal 15,25.
 
Youhna deed heel erg haar best. Voor jou zal het ook niet makkelijk geweest zijn met je pols in het gips. Daarom is een 3e plaats extra bijzonder.
 

4e plaats:
 
Nathalie van Horik met Jaimy (Beauceron). Totaal 16,50.
 
Jullie heelwork is zoveel vooruit gegaan. Dat was zo mooi om te zien. Nu nog de zenuwen de hele ronde onder controle en je eindigt vast nog hoger.
 

5e plaats:
 
Tina van Rooijen met Lisa (Labrador Retriever) Totaal 25.
 
Knap hoor, met 2 honden werken en dan een 3e en 5e plaats. Lisa was zo gemotiveerd dat ze er springerig van werd. Liever zo dan dat ze niet gemotiveerd is. Want dat is als keurmeester minder leuk om naar te kijken.
 

Verder heb ik veel leuke trainingsrondjes gezien. Knap, want het is niet makkelijk om een goed trainingsronde te lopen. Ook heel verstandig om in de toekomst te investeren.
 
Bedankt dat jullie mijn keuren geaccepteerd hebben. Ik zie jullie graag in toekomst weer. Tot de volgende wedstrijd.
 

Ivonne.
 
Terug naar de inhoud