7-1-2023 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

7-1-2023 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen

Show Report
Show: Kerkwijk
Date: 7/1/2023
Class: B
Judge: Monique van Urk
Zo, nu ga ik er eerst eens even voor zitten. Afgelopen zaterdag hadden we de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar . Altijd een speciale wedstrijd, waarop we met elkaar het glas heffen of het nieuwe wedstrijdjaar.  
We hopen dat het weer voor iedereen een gezond en gezellig nieuwjaar gaat worden. Maar ook een succesvol jaar. Hoe mooi zou het zijn als we allemaal een keer een klas zouden winnen. Maar successen kan je in onze sport ook op een ander vlak behalen. Je kan een super trainingsronde lopen, of een oefening waar je al lang op traint kan opeens goed gaan. Ik wens jullie in ieder geval allemaal je eigen succes toen voor 2023.

Dan hadden we op deze wedstrijd weer spulletjes op de tafel liggen die verkocht mochten worden . Cornelis Wijbrand Groen had deze ter beschikking gesteld. Het waren mooie spullen. Sorteerdoekjes, prachtige riemen, jasjes voor de honden, speeltjes, teveel om op te noemen. De opbrengst was sponsoring voor de DOS. Super bedankt Cees. Het heeft ruim €100,00 euro opgebracht.

Ik mocht B keuren.
Trudy Groenenboom was mijn steward en Paul van Dijk mijn schrijver. Dankjewel
Er hadden zich 7 deelnemers ingeschreven. 3 deelnemers hebben de ronde gelopen. De andere 4 deelnemers deden een training.

1e plaats
Monique Barten met Zeno Joy's Shadow van Loil's Bosslag
Gefeliciteerd met je overwinning. Je hoopte er al lange tijd op en nu is het dan gelukt. C-Only. Wat leuk voor je. Nu gaan trainen voor het NK.
Zeno had er zin in en had het beste Send Away van de dag.
2e plaats
Karen Selhorst met Gizzy Perro de la Cara Negra
Een mooie ronde . Zo jammer van Kwinta's Send Away. Een duidelijk gevalletje van what iff……..
Jullie doen het zo goed samen. Die winst zit er aan te komen.
3e plaats
Martin Brouwer met Lewizz
Na een aantal jaren aan de zijlijn toekijken had Martin vandaag de stoute schoenen aan getrokken en kwam hij met Lewizz de ring in. En niet onverdienstelijk moet ik zeggen. Jammer van zijn scent. Maar zijn Heelwork zag er goed uit . Ik hoop dat je vaker mee gaat doen

Verder heb ik een aantal hele goede trainingen gezien. Kristel, Ivonne Isabella en Nathalie. Heel mooi om naar jullie en j́ullie honden te kijken. De investering levert op en dat is zo fijn om te zien .
Terug naar de inhoud