5-3-2022 Monique van Urk - The Dutch Obedience Society

Ga naar de inhoud

5-3-2022 Monique van Urk

Wedstrijden > Verslagen > 2022

Show Report
Show: Kerkwijk
Date: 5/3/2022
Class: B
Judge: Monique van Urk
Afgelopen zaterdag mocht ik wederom B keuren.
Noëlla Sermant heeft voor het eerst gesteward vandaag en dat heeft ze heel goed gedaan. Dankjewel Noëlla.
Er waren 9 mensen ingeschreven. 3 deelnemers hebben de wedstrijd uitgelopen met hele mooie rondjes.
Maar ook de trainingsrondjes waren super om naar te kijken. Sorteren was een beetje vreemd. Alle drie de honden lieten het doekje vallen. Waarom ???? Het was te zwaar of smaakte vies…..Who knows.

1. Bernou ter Voorde & Firetouch She'zz Dishy Djiny (Working Sheepdog) 5 1/4 punt. Een heel mooie ronde met weinig fouten. Bij de Sendaway had ze even een extra commando nodig . Maar dat mocht de pret niet drukken. Een prachtige overwinning ! Gefeliciteerd Bernou.

2. Karen Selhorst & Gizzy Perro de la Casa Negra (Groenendaeler) 7 1/4 punt. kwintappel deed het super goed. Mooie positie in het Heelwork en volop aandacht . Erg leuk om naar te kijken en zo makkelijk om te keuren . De Sendaway was vandaag niet haar ding . De frontmarkers moesten even onderzocht worden , de backmarker uiteindelijk ook . Maar al met al een super rondje ! Gefeliciteerd met je 2e plaats.

3. Monique Barten & Zeno Joy's Shadow van Loil's Bosslag (Border Collie) 10 1/4 punt Ik zie elke keer wanneer Zeno en jij in de ring komen dat jullie er plezier in hebben. Dat is zo geweldig. Zeno geniet echt van het werken. Bij de Sendaway kon hij echt niet meer wachten en vloog naar de backmarker. Mooie Sendaway trouwens . Jullie komen er wel . Gefeliciteerd met je 3de plek.
Terug naar de inhoud